test_promo

Vila Porto Mare Spa

Verwen uzelf met de luxe schoonheidsbehandelingen en massages in de spa van Vila Porto Mare. De volledig uitgeruste fitnessruimte en aerobicsstudio zorgen ervoor dat u fit blijft tijdens de vakantie. En wanneer uw training is afgelopen neemt u een heerlijke duik in het majestueuze zwembad, of dompel uzelf onder in het bubbelbad voor totale ontspanning en revitalisatie.

Voor de spabehandelingen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten van DECLĖOR. Aromatherapie gezichtsmaskers verzachten en hydrateren uw huid, en de lichaamspakkingen helpen uw lichaam zich te zuiveren. Traditionele massages bestaan uit bijvoorbeeld een Indiaanse hoofdmassage en reflexologie

Hydrotherapie is een oude, natuurlijke therapie die gebruik maakt van watertemperatuur en druk om pijn en spanning te verlichten, de circulatie en het immuunsysteem te verbeteren. Hydrotherapiebehandelingen in het Porto Mare Hotel zijn inclusief aromatisch hydrotherapiebad, Vichydouche, sauna en stoomcabine.

Holistische behandelingen bestaan uit een ‘Cleopatra bad’ met melkmousse, goudpakking (met lichtgevende ‘gouden’ algen) en een goddelijke ‘Zijderoute’ pakking, waarbij gebruik wordt gemaakt van scrub en een masker met vijf kruiden om de huid te exfoliëren en hydrateren.

Speciale zonnebehandelingen zijn ook mogelijk – ‘Zonsopgang’ om de huid voor te bereiden op blootstelling aan de zon, en ‘Zonsondergang’, die zorg biedt na het zonnen om de huid te verkoelen en verzachten. Manicure- en pedicurebehandelingen zijn ook mogelijk, evenals een aantal specifieke behandelingen voor mannen of zwangere vrouwen. Er kunnen speciale arrangementen voor halve of hele dagen in de spa worden samengesteld.

Met meer dan 80 verschillende behandelingen zal de spa van Vila Porto Mare ervoor zorgen dat u zich in de watten gelegd voelt!


 
Nederlands
  • portomare_spa01.jpg
  • portomare_spa02.jpg
  • portomare_spa03.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.