test_promo

Fasiliteter på Porto Mare Hotel


Gjester på Porto Mare Hotel har tilgang til en rekke flotte fasiliteter som tilbys av Vila Porto Mare.

Start dagen med en forfriskende svømmetur i et av de mange utendørsbassengene på hotellet, som er omgitt av palmetrær og solsenger. Bassengene innendørs er oppvarmede, og et av dem har et utrekkbart tak for maksimal allsidighet.

Fritidsfasiliteter inkluderer tennis- og squashbaner, et aerobicstudio, biljardrom, minigolf og en putting green. For yngre gjester finnes det et barnebasseng, lekerom og en lekeplass som er tilgjengelig. Gjestene kan også nyte de fargerike og rolige hagene.

Hotellet har fire restauranter som tilbyr et godt utvalg av portugisisk, italiensk, middelhavs og internasjonal mat. Ta en spasertur langs promenade til iskrembaren eller nyt et glass av Madeiras vin på terrassen. Hvis du ønsker en kveld med underholdning kan hotellets personal organisere reservasjoner til middag og underholdning på kasinoet som ligger i nærheten.

Det luksuriøse spa-komplekset er fult utstyr med treningsrom, badstue og boblebad. Skjem deg bort med unike kropps- og skjønnhetsbehandlinger inkludert aromaterapi for ansiktet, utsøkte kroppsmasker, hydroterapi og holistisk massasje.

I hotellets lobby er det gratis trådløs internettilgang og gjestene kan benytte en felles datamaskin med internett ved resepsjonen. Internett er også tilgjengelig på rommene på forespørsel, ved bruk av en Powerline elektrisk adapter for €10 per dag.

For å glede alle gjester inkluderer standard fasiliteter 24 timers romservice, parkering og klesvask.

 
Norsk
  • portomare_facilities01.jpg
  • portomare_facilities02.jpg
  • portomare_facilities03.jpg
  • portomare_facilities04.jpg
  • portomare_facilities05.jpg
  • portomare_facilities06.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.