test_promo

Møter på Porto Mare Hotel

For de som er på forretningsreise er Porto Mare Hotel et utmerket sted for møter, konferanser og presentasjoner. De profesjonelle møtefasilitetene har romslig og moderne design, og kan tilpasses arrangementet (teater, klasserom, U-form eller møterom-stil) kan romme mellom 10 og 140 personer. Bedriftskunder har tilgang til fire møterom på Vila Porto Mare Resort: Algarve (170 m²), Antibes (103 m²), Monaco (70 m²) og Cascais (37 m²). Hotellet kan også servere mat på møtene, med et utvalg av forfriskelser og drinker.

Audiovisuelt utstyr, projektorer og datamaskiner kan tilbys på forespørsel. Veksling av valuta og tilgang til faksmaskin er også tilgjengelig. På møterommene kan man få internettilgang ved hjel av Powerline elektrisk adapter og trådløst internett er tilgjengelig for bærbare datamaskiner.

Sammen med herlig innkvartering, flotte fasiliteter og oppmerksom betjening vil ditt bedriftsarrangement på Porto Mare Hotel bli en vellykket og hyggelig opplevelse.

 

 
Norsk
  • portomare_meetings01.jpg
  • portomare_meetings02.jpg
  • portomare_meetings03.jpg
  • portomare_meetings04.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.