test_promo

Rom og suiter på Porto Mare Hotel

Gjestene på Porto Mare Hotel innkvarteres i komfortable rom med klimaanlegg, dagslys og moderne fasiliteter. Internett er også tilgjengelig på rommene mot en liten kostnad, ved bruk av en Powerline elektrisk adapter. Alle rom kan innkvartere opp til tre gjester (med en ekstra seng).


Rom med hageutsikt

Rom med hageutsikt er et romslig dobbeltrom med to enkeltsenger, lenestoler, et skrivebord, en balkong og et herlig marmorbad. Nyt utsikten over de flotte hagene som skaper en rolig atmosfære. Standard fasiliteter inkluderer kabel-tv, te-og kaffefasiliteter, en minibar, safe og telefon.


Rom med havutsikt

Rom med havutsikt tilbyr en flott utsikt over havet fra balkongen. Romslige dobbeltrom med moderne innredning, som inneholder to enkeltsenger, lenestoler og et skrivebord. Hvert rom inkluderer kabel-tv, en minibar, safe, telefon, te-og kaffefasiliteter og et marmorbad med hårføner og badekåper.


Superior rom med havutsikt

Det elegante Superior rommet med havutsikt er romslig og moderne innredet med to enkeltsenger, lenestoler og et skrivebord. Slapp av på terrassen mens du nyter en flott utsikt over havet og hagene. De private badene har overflater av marmor, og inneholder morgenkåper og hårføner. Standard fasiliteter inkluderer kabel-tv, te-og kaffefasiliteter, en minibar, safe og telefon.


Junior Suite

Den luksuriøse Junior suiten tilbyr glimrende innkvartering med masse plass og en flott utsikt over havet. Den moderne stuen er møbler med et spisebord, sofa, lenestoler og et skrivebord. Det separate soverommet har to enkeltsenger, samt en marmorbad med badekar, dusj, hårføner og badekåper. Alle suitene har en møblert balkong, kabel-tv, minibar, telefon, safe, samt te-og kaffefasiliteter.


 
Norsk
  • portomare_rooms01.jpg
  • portomare_rooms02.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.