test_promo

Vila Porto Mare Spa

For å virkelig skjemme deg bort, gi deg selv en luksuriøs kroppsbehandling og en massasje på spaet på Vila Porto Mare. Det fullt utstyrte treningsrommet med aerobicstudio er en flott måte å holde deg i form på under ferien. Når treningsøkten er over kan du nyte en svømmetur i det herlige innendørs bassenget, skjem deg bort i boblebadet og forbered deg selv på en avslappende følelse.

Konsulentene bruker DECLÉOR produkter av høy kvalitet til spabehandlingene. Aromaterapi er beroligende for ansiktet og fornyer huden, mens et bredt utvalg av kroppsmasker virker avrensende og avslappende. Tradisjonell massasje inkluderer indisk hodemassasje og refleksologi.

Hydroterapi er en annen naturlig terapi som bruker vanntemperatur og trykk for å fjerne smerte og spenninger, forbedre blodsirkulasjonen og immunsystemet. Hydroterapibehandlinger på Porto Mare inkluderer aromatisk hydroterapi bad, Vichy dusjer, badstue og damprom.

Herlige behandlinger inkluderer “Cleopatra bad” i melkekrem, gullinnpakning (med lysende “gull” alger) og en herlig “silke” innpakning som er en maske og skrubb som inneholder de fineste krydderet for å rense, og tilføre huden fuktighet.

Spesielle solbehandlinger er også tilgjengelig – “Soloppgang” for å forberede huden før soling og “solnedgang” som er en behandling etter soling for å roe ned, og gjøre huden myk. Manikyr og pedikyr er også tilgjengelig, samt et utvalg av spesifikke behandlinger for menn og gravide kvinner. Pakker for halv- eller heldags spabehandling kan arrangeres.

Med mer enn 80 forskjellige behandlinger å velge mellom vil spaet på Vila Porto Mare gi deg følelsen av å bli bortskjemt, oppkvikket og du vil garantert ha mer!


 
Norsk
  • portomare_spa01.jpg
  • portomare_spa02.jpg
  • portomare_spa03.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.