test_promo

Det här är Porto Mare Hotel


De gäster som bor på Porto Mare Hotel har tillgång till hela Vila Porto Mare resorts anläggning med allt som erbjuds där.

Varför inte börja semestern med att ta sig ett dopp i en av utomhuspoolerna med solsängar och vajande palmer runt omkring. Inomhus lockar uppvärmda pooler, av vilka en har ett avtagbart tak för att kunna anpassa till olika aktiviteter.

För den som vill röra på sig finns tennis och squashbanor, en träningshall för aerobics, ett biljardrum, minigolfbana och puttinggreen. Man kan också njuta en lugn stund i den stora trädgårdsanläggningen. För de yngre finns barnpool, lekrum och lekplats.

Maten är en upplevelse i sig på det här hotellet, med prov på både portugisiskt och italienskt kök, medelhavets mat samt internationella rätter. Man kan strosa iväg till glassbaren eller pröva ett glas äkta madeiravin på terrassen. För den som vill ha en kväll med show och andra nöjen kan hotellpersonalen ordna restaurangbokning på det närbelägna casinot.

Den generösa spa-anläggningen har ett fullt utrustat gym, bastu och bubbelpooler. Här ska man skämma bort sig själv med skönhetsbehandlingar som aromterapi för ansiktet, kroppsinpackningar, hydroterapi och holistisk massage.

Det finns WiFi internetuppkoppling utan kostnad i hotellobbyn och som gäst kan man använda en allmän dator med internet i receptionen. Det går också att beställa internetuppkoppling på rummen, med en Powerline adapter för €10 per dag.

För hotellets gäster finns också annan service, som exempelvis rumsservice dygnet runt, parkering under tak samt klädtvättmöjigheter.


 
Swedish
  • portomare_facilities01.jpg
  • portomare_facilities02.jpg
  • portomare_facilities03.jpg
  • portomare_facilities04.jpg
  • portomare_facilities05.jpg
  • portomare_facilities06.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.