test_promo

Restauranger och barer vid Porto Mare Hotel

Alcino Marques, som är chefskock vid Vila Porto Mare, leder ett proffsigt team som tar hand om maten på stället och som vill kombinera hög kokkonst med en härlig matupplevelse. Här serveras buffé och a la carte, mat från Madeira och Medelhavet, engelskt afternoon tea och vickning vid poolen. Alla gäster får något livs och god service vid Porto Mares fina restauranger och barer.

Restaurang Atlântida
Varje morgon dukas en frukostbuffé upp i Restaurang Atlântida. På kvällarna är det tema-buffé till middag, då man får se matlagningsdemonstrationer från internationellt kök. Man kan också äta sin måltid på den fina terrassen med utsikt över poolen.

Öppettider:
Frukost från 07:30 till 10:30
Middag från 18:30 till 21:30

Restaurang Alfama
Det serveras frukostbuffé på Restaurang Alfama också. Här är det svårt att motstå de läckerheter som köket har att erbjuda från Madeira och traditionell portugisisk mat. Det finns a la carte rätter eller dagens meny till lunch och middag. Man kan äta inne i den eleganta restaurangen, eller välja att sitta på terrassen med utsikt över trädgården.

Öppettider:
Frukost från 07:30 till 10:00
Lunch från 12:30 till 15:00
Middag från 19:00 till 22:00

Restaurang Med
Restaurang Med har grekisk och marockansk inspirerad design och är en mer intim restaurang. Här serveras a la carte meny till middag med ett härligt urval av rätter från Medelhavets kök. Färsk fisk och skaldjur rekommenderas och som dryck kan man välja bland lokala och regionala viner. Det finns en särskild meny för barn.

Öppen dagligen från 19:00 till 22:00

Restaurang Il Basilico
Vid promenaden längs havet ligger den populära restaurangen Il Basilico, där de serverar god, italiensk mat som pasta, risotto och pizza. Det är a la carte meny till lunch och middag och om man vill kan man äta middag al fresco på terrassen med den fantastiska havsutsikten. Här finns en särskild meny för barn.

Öppettider:
Lunch från 12:30 till 15:00
Middag från 19:30 till 22:00

Bar Portofino
Charmiga Bar Portofino är ett lugnt ställe för bara dryck eller lättare rätter. Man kan sitta och njuta av trädgården från terrassen, eller utforska det internationella bokbeståndet i biblioteket.
Traditionellt engelskt afternoon tea serveras varje dag med olika sandwiches, kakor och scones. På kvällarna är det levande musik.

Öppet dagligen från 10:00 till 24:00 (14:00 till 24:00 under sommaren)

Bar Varanda
Bar Varanda har bästa läget intill resortens pooler och här kan man beställa något gott att dricka och snacks.

Öppet dagligen från 10:00 till 18:00

Bar Lido
När solen går ner över Madeira börjar det roliga på Bar Lido, som ligger intill Restaurang Med. Varje kväll är det uppträdanden på baren, som är dekorerad i kolonialstil. Ta ett glas vin eller en drink och låt dig underhållas av traditionell folkdans och Fado, eller dansa och sjung själv!

Öppet dagligen från 19:00 till 24:00

Bar Oceano
Bar Oceano är en cocktailbar med ett stort urval av dryck och snacks. De flesta kvällar spelar och underhåller en pianist.

Öppet dagligen från 10:00 till 24:00

Glassbaren Doce-Lima
Ät äkta italiensk glass på Doce-Lima, som ligger intill Restaurang Il Basilico vid promenaden. Det finns också olika kaffevarianter och läckra crepes.

Öppet dagligen från 11:00 till 20:00

 
Swedish
  • portomare_restaurants01.jpg
  • portomare_restaurants02.jpg
  • portomare_restaurants03.jpg
  • portomare_restaurants04.jpg
  • portomare_restaurants05.jpg
  • portomare_restaurants06.jpg
  • portomare_restaurants07.jpg
  • portomare_restaurants08.jpg
  • portomare_restaurants09.jpg
  • portomare_restaurants10.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.