test_promo

Rum och sviter på Porto Mare Hotel

På Porto Mare Hotel bor man i bekväma rum med luftkonditionering, behaglig belysning och modern utrustning. Det finns internetuppkoppling mot en mindre avgift med en Powerline adapter. Det finns plats för upp till tre gäster per rum (med en extra säng).


Garden View

Garden View är ett rymligt dubbelrum med två enkelsängar, fåtöljer, skrivbord, balkong och ett badrum i marmor med direkt anslutning till sovrummet. Utsikten över den vackra trädgården skapar stämning. Rummet har kabelTV, utrustning för att laga te/kaffe, minibar, värdeskåp och telefon som standard.


Sea View

Rumstypen Sea View har intagande vy från balkongen över havet. Rymliga dubbelrum, modernt möblerade med två enkelsängar, fåtöljer och skrivbord. De är utrustade med kabelTV, minibar, värdeskåp, telefon, utrustning för att laga te/kaffe samt ett badrum i marmor i direkt anslutning till sovrummet med hårtork och badrockar.


Superior Sea View

Superior Sea View är stora, moderna rum möblerade med två enkelsängar, fåtöljer och skrivbord. Från balkongen kan man njuta av härlig utsikt över havet och trädgården. I rummet finns också minibar, kabelTV, utrustning för att laga te/kaffe, telefon och värdeskåp. Badrummet klätt i marmor har hårtork och badrockar.


Junior Suite

Juniorsviten är lyxigt inredd med stora, luftiga rum och har utmärkt utsikt över havet. Det finns en vardagsrumsdel som är möblerad med matbord, soffa, fåtöljer och skrivbord. Det separata dubbelrummet har två bekväma enkelsängar. Badrummet i marmor i anslutning till sovrummet, är utrustat med badkar, dusch, hårtork och badrockar. Alla sviter har möblerad balkong, kabelTV, minibar, telefon, värdeskåp samt utrustning för att göra te/kaffe.

 
Swedish
  • portomare_rooms01.jpg
  • portomare_rooms02.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.