test_promo

Vila Porto Mare Spa

Skäm bort dig själv och passa på att göra skönhetsbehandling och gå på Vila Porto Mare Spa. Det finns ett fullt utrustat gym och träningshall för aerobics, för alla de som vill hålla sig i trim på semestern. Efter passet kan man slänga sig i den stora inomhuspoolen, eller ta ett dopp i bubbelpoolen för att bli skönt avslappnad och få ny energi.

Här används DECLÉOR kvalitetsprodukter vid spabehandlingarna. Aromterapi för ansiktet mjukar upp, återfuktar och vitaliserar huden. Olika typer av inpackningar hjälper kroppen bli av med gifter och bibehålla fastheten. Den traditionella massagen inkluderar indisk huvudmassage och reflexologi.

Hydroterapi är en gammal naturbehandling där man använder vatten med olika temperaturer och med olika tryck för att lösa upp spänningar och smärta, stimulera cirkulationen och immunsystemet. I hydroterapibehandlingarna på Porto Mare ingår hydroterapiskt arombad, Vichydusch, bastu och ångbad.

Ska man riktigt skämma bort sig själv ska man pröva på exklusiva behandlingar som “Cleopatra Bath” då man sveps in i mjölkmousse och gyllene alger, eller “Silk Route” med scrub och mask med olika örter för att återfukta och exfoliera huden.

Det finns också två behandlingar för solbrännan: “Sunrise” för att förbereda huden för solens starka strålar och “Sunset”, då huden får hjälp att återfå näring och mjukhet. Här erbjuds också manikyr och pedikyrbehandlingar och särskild skönhetsbehandling för män och för gravida kvinnor. Man kan även beställa spa-paket för heldag eller halvdag.

Det finns över 80 olika behandlingar att välja bland på Vila Porto Mare Spa, för att man ska kunna skämma bort sig själv eller kanske ge i present någon annan.


 
Swedish
  • portomare_spa01.jpg
  • portomare_spa02.jpg
  • portomare_spa03.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.