Faciliteter på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Dette fem-stjernede hotel rummer fantastiske faciliteter der gør dit ophold komplet. Med et moderne kongrescenter og Malo Clinic Spa, tager Porto Palácio hånd om personer i forretning, fritid eller på udkig efter afslapning.

Efter en dejlig morgenmadsbuffet på Madruga restauranten kan du besøge en af de to butikker i stueetagen; den ene hvor du finder alle slags aviser og blade og en designerbutik, Lanidor, med smart tøj.

Der er fem restauranter, der byder på noget for enhver smag. Fra italiensk køkken og traditionel portugisisk til japansk fusion eller lette måltider; du er sikker på at finde hvad du søger.

Hvis du rejser med børn har Porto Palácio en børnecenter (mod lille ekstra betaling) med pædagogiske workshops, spil, bøger og forskellige steder så alle børn op til 12 år kan give deres kreativitet frit løb.

De voksne kan nyde health centers faciliteter og spa. Solinca Health & Fitness Club byder på cardio fitness gymnasium, to pools, sauna, whirlpool, tyrkisk bad og en squashbane. Brugen af gymnasium er gratis for alle gæster i halvanden time pr. dag. Slap af i Malo Clinic Spa med alle de fantastiske behandlinger der er designet til din afslapning under dit ophold. Som afslutning kan du besøge Beauty Lab og nyde nogle yderligere skønhedsbehandlinger.

Den forretningsrejsende kan benytte kongrescenteret og organisere begivenheder i et af de ti moderne lokaler. Med så meget at tilbyde vil Porto Palácio Hotel leve op til dine forventninger.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.