Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Portugal

Det femstjernede Porto Palácio Congress Hotel & Spa indbyder dig med en moderne facade. Dette førsteklasses hotel opfylder de højeste standarder for komfort og elegance. Med den mest moderne teknologi inkluderet på hotellets offentlige og private områder, omhyggeligt udvalgte detaljer, en fantastisk central beliggenhed i Porto og utallige faciliteter vil Porto Palácio imponere dig.

Hotellet er medlem af ”Verdens Førende Hoteller” og kombinerer et moderne miljø med en fantastisk spa, to pools, en health club og et uovertruffent konferencecenter.

Du har Portos kulturelle højdepunkter kun få minutter fra Porto Palácio, og det er nemta t komme til ethvert arrangement i Casa da Música eller Museu de Serralves. Med beliggenheden halvt oppe af Avenida da Boavista er du lige tæt på stranden og den gamle bydel.

Nyd en dejlig morgenmad i Madruga restauranten for en god start på dagen og prøv en af fem andre restauranter der er til rådighed. Fra japansk fusionskøkken til typiske portugisiske retter med et elegant strøg, byder Porto Palácio Hotel på noget for alle smagsløg. Senere kan du nyde en drink i VIP Lounge på 19. etage, med 360° udsigt over byen!

Porto Palácio Hotel byder dig velkommen til en verden af komfort og luksus, lige i hjertet af Porto.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.