Restauranter og barer på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Du vil opleve at der ikke mangler noget for dine smagsløg på Porto Palácio Hotel. Med fem forskellige restauranter, anerkendt af den lokale befolkning som nogle af de bedste i byen, er dette hotel en kulinarisk reference i den fremragende by Porto. Hovedrestauranten er designet af den berømte portugisiske designer Paulo Lobo, der altid tilføjer et strøg af modernitet og stor elegance til sine projekter. Gå ikke glip af morgenmaden på Madruga eller en drink om aftenen oppe i VIP Lounge, der altid vil imponere.

Góshò – “Góshò” er japansk for “Kejserpalads” og denne restaurant er bestemt et kejserligt palads for sanserne. Smag det virkeligt imponerende fusionskøkken, hvor du også vil bemærke dekorationen!

Grappa By Chakall – Den karismatiske argentinske køkkenchef, Chakall, står for de fremragende retter på denne restaurant. Ægte italiensk smag, inklusive traditionelle napolitanske pizzaer eller lækre pastaer og risottoer med autentisk middelhavssmag serveres her. Paulo Lobo, indretningsarkitekten, har gjort meget for at hver gæst skal føle sig på et anderledes sted.

Madruga – Madruga er hotellets buffetrestaurant der også serverer frokostbuffet på søndage. Gæsterne kan nyde deres vidunderlige morgenmad her i stilfulde moderne omgivelser.

Porto Beer – Prøv en af de øl der tilbydes i dette sofistikerede miljø. Maden er mest lokal eller traditionel, hvor specielt den berømte Francesinha gør sig bemærket. Der er en frisk fiskeret hver dag og masser af kødretter at vælge imellem.

Salsa & Loureiro – Hemmeligheden ved portugisisk gastronomi vise sher med stor kreativitet og et eksklusivt strøg fra køkkenchefen Hélio Loureiro. Disse traditionelle retter passer perfekt til vinene fra “Mood for Wine” kælderen ved siden af – et udvalg af Portugals bedste vine.

VIP Lounge – På 19. etage på hotellet ligger VIP Lounge der udmærker sig med uovertruffen panoramaudsigt over byen og helt ud til havet. Åben hele dagen og gæsterne kan føle sig som VIPs i denne bar der serverer kaffe om morgenen, te/kaffe om eftermiddagen og alkoholiske og alkoholfri drinks hele dagen.

Vita Pura – Dette moderne “wellness hjørne” er tilegnet dem der kanlide at nyde maden med tanke på deres velbefindende. Vita Pura serverer alt fra supper og salater til frugt, youghurts og grynprodukter, og andre sunde valg.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.