Porto Palácio Congress Hotel & Span tilat

Tässä viiden tähden hotellissa on uskomattomat tilat tekemään käynnistänne täydellisen. Uudenaikaisella kongressikeskuksella ja Malo Clinic kylpylällä, Porto Palácio sopii liikematkaajille, lomailijoille tai lepoa etsiville.

Herkullisen bufettiaamiaisen jälkeen Madruga ravintolassa, käykää yhdessä pohjakerroksen kaupoista: yhdestä löydätte kaiken tyyppisiä sanoma- ja aikakauslehtiä ja toinen on merkkiliike, Lanidor, tyylikkäillä virallisen pukeutumisen vaatteilla.

On viisi ravintolaa, tarjoten jotakin kaikille mauille. Italialaisesta keittiöstä ja perinteisistä portugalilaisista ruoista japanilaisiin yhdistelmäruokiin tai kevyisiin ruokiin; saatte varmasti etsimänne.

Jos matkustatte lasten kanssa, Porto Palácio Hotel tarjoaa lasten viihdekeskuksen (pienestä lisämaksusta) opettavaisilla työpajoilla, peleillä, kirjoilla ja eri tiloilla jotta alle 12-vuotiaat lapset voivat päästää luovuutensa valloilleen.

Aikuiset voivat nauttia terveyskeskuksen tiloista ja kylpylästä. Solinca terveys- ja kuntoiluklubi tarjoaa sydänlihas kuntosalin, kaksi uima-allasta, saunan, porealtaan, turkkilaisen kylvyn ja squash kentän. Tämän kuntosalin käyttö on ilmaista kaikille vieraille puolitoista tuntia päivässä. Rentoutukaa Malo Clinic kylpylässä kaikilla uskomattomilla hoidoilla jotka on suunniteltu saamaan teidät rauhoittumaan käyntinne aikana. Kaiken huipuksi, tehkää retki kauneuslaboratorioon ja nauttikaa joistakin ilmaisista kauneushoidoista.

Liikematkaajalle, käyttäkää kongressikeskusta ja järjestäkää tapahtumanne yhdessä kymmenestä huippuluokan huoneesta. Niin paljon tarjottavana, Porto Palácio Hotel ei tule pettämään odotuksianne.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.