Kokouspaikka, Portossa

Pitäkää liiketoimikokouksenne tai konferenssinne Porto Palácio kongressikeskuksessa. Jokainen kymmenestä monitoimihuoneesta tarjoaa joustavuutta ja mitä uusimman varustuksen. Nämä ominaisuudet tulevat takaamaan että virallinen järjestelynne tulee sujumaan ilman keskeytyksiä joten päiväjärjestyksenne tulee pitämään.

Antakaa hotellille kokouksenne yksityiskohdat. Monet istumajärjestykset voidaan järjestää: teatterityyli, koulutyyli, U-muoto tai johtotason kokous. Riippuen ihmisten määrästä ja kokouksenne tarkoituksesta. Suurin huone on Porto huone, jonne mahtuu 600 ihmistä teatteri tyyliin. Pienin huone one Tua, jonne mahtuu ainoastaan 12 ihmistä yhden pöydän järjestelyllä.

Uudenaikaisin varustus on saatavilla, sisältäen kuvanheittimet, näytöt, sisäänrakennetut tietokonenäytöt, kaukosäädettävä valaistus, huoneen lämpötilan säädin, ääni- ja kuvatuotos ja joissakin on luonnonvaloa ja terassi. Porto huone tarjoaa myös kielenkääntäjä kopit, esityslavan, hissin suoralla pääsyllä kokoushuoneeseen ja pukeutumishuoneisiin.

The Porto Palácio Hotel’ssa on myös upea kylpylä, ossa vieraat voivat rauhoittua pitkän päivän jälkeen. Terveyskeskus tarjoaa uusimmat laitteet harjoitusta varten, joka on täydellinen rentouttamaan myös mielenne. Kaikki mitä tarvitsette menestyksekästä liiketoimikokousta varten on juuri täällä, kaupungin sydämessä!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.