Porto Palácio Congress Hotel & Span ravintolat ja baarit

Tulette huomaamaan että mitään ei puutu tyydyttämään makuaistianne Porto Palácio Hotel´ssa. Viidellä erilaisella ravintolalla, jotka portugalilainen yleisö tunnustaa osaksi kaupungin parhaita, tämä hotelli on kulinaarinen viittaus Porton puoleensavetävässä kaupungissa. Tunnettu portugalilainen suunnittelija, Paulo Lobo, joka lisää aina hieman modernisuutta ja upeaa hienostuneisuutta projekteihinsa, on suunnitellut pääravintolat. Älkää jättäkö väliin aamiaista Madrugassa tai drinkkiä illalla VIP aulassa, joka myös tekee aina vaikutuksen.

Góshò – “Góshò” tarkoittaa japaniksi “keisarillinen palatsi” ja tämä ravintola on todellinen aistien “keisarillinen palatsi”. Maistakaa tätä todella vaikuttavaa yhdistelmäkeittiötä, ravintolassa jossa suunnittelu ei jää huomaamattomaksi!

Grappa By Chakall – Karismaattinen argentiinalainen keittiömestari, Chakall, luo tämän ravintolan upeat ateriat. Aidot italialiset maut, sisältäen perinteiset napolilaiset pizzat tai herkulliset pastat ja risotot aidoilla välimeren mauilla, tarjoillaan täällä. Paulo Lobo, sisätilojen suunnittelija, on nähnyt paljon vaivaa saamaan jokaisen vieraan tuntemaan olevansa erityisessä paikassa.

Madruga – Madruga on hotellin bufetti tyylinen ravintola, tarjoillen bufettilounaita ainoastaan sunnuntaisin. Vieraat voivat nauttia heidän ihanan aamiaisensa täällä tyylikkäästi nykyaikaisessa sisustuksessa.

Porto olut – Kokeilkaa yhtä tarjolla olevista olutlaaduista tässä hienostuneessa ympäristössä. Ruoka on pääasiassa paikallista tai perinteistä, jossa tunnettu Francesinha todella erottuu. Joka päivä on tuoretta kalaa ja runsaasti eri lihoja joista valita.

Salsa & Loureiro – Portugalilaisen ruokakulttuurin salaisuudet on valmistettu täällä upealla luovuudella ja pienellä eksklusiivisuudella keittiömestari Hélio Loureiron käsissä. Nämä perinteiset ruoat yhdistyvät täydellisesti vieressä olevan “viinituulella” kellarin viinien kanssa – valikoima parhaita portugalilaisia viinejä.

VIP aula – Hotellin 19 kerroksessa, VIP aula erottuu voittamattomilla panoraama näköaloilla yli kaupungin, ylettyen merelle asti. Avoinna koko päivän, vieraat voivat todella tuntea VIP vieraiksi tässä baarissa, joka tarjoilee kahvia aamulla, teetä iltapäivällä ja alkoholipitoisia ja alkoholittomia drinkkejä koko päivän.

Vita Pura – Tämä uudenaikainen “hyvinvointi nurkkaus” on omistautunut niille jotka haluavat nauttia ruoasta heidän hyvinvointinsa mielessä. Vita Pura tarjoilee kaikkea keitoista ja salaateista hedelmiin, jogurtteihin ja muroihin; kuten myös muita terveellisiä vaihtoehtoja.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.