Porto Palácio Congress Hotel & Span huoneet ja sviitit

Porto Palácio ylpeilee tarjoamalla mitä ylellisemmän majoituksen, yhdistäen huipputeknologian mukavilla liinavaatteilla ja tilavan ympäristön. Kaikissa huoneissa ja sviiteissä on queen size sänky (osa tarjoaa kaksi tuplasänkyä). Työpöytä, minibaari, ilmastointi ja LCD taulu-TV internet yhteydellä, play station ja kaapeli-TV (40 kanavalla) ja satelliitti-TV (228 kanavalla) ovat myös saatavilla.

Kylpyhuone sisältää kylpyammeen ja erillisen lämmitetyn kylpyhuoneen lattian ja pyyhetelineet, suurentavan peilin, ihanat Molton Brown hygieniatuotteet ja ammattihiustenkuivaajan. Sujauttakaa itsenne tarjolla oleviin tohveleihin ja kylpytakkiin ja nauttikaa huoneenne ympärillä olevasta äärimmäisestä mukavuudesta.

Johtotason huoneet – Nämä huoneet tarjoavat 29 m² todellista ylellisyyttä. Sijoitettu 3–15 kerroksiin, ne on sisustettu jalopuulla, teräksellä ja lasilla, luoden kodikkaan ja nykyaikaisen ympäristön kaikille vieraille. Tämä huone on saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle vieraalle.

Deluxe huoneet – Näissä huoneissa on 29 m² tyylikkyyttä, ylellisyyttä ja mukavuutta. Menkää hissillä 16, 17 ja 18 kerrokseen nauttimaan näistä huoneista avautuvista ihanista panoraama näköaloista yli kaupungin. Suuret ikkunat houkuttelevat valoa sisään, valaisten eri rakenteet ja hienot yksityiskohdat deluxe huoneissa, joihin mahtuu kolme aikuista.

Johtotason sviitit – Jalopuu- ja pastelliseinät koristavat tätä erittäin mukavaa huonetta. Queen size sänky löytyy 59 m² huoneesta, kaikilla pääpalveluilla tekemään käynnistänne käytännöllisen ja rentouttavan. Viereinen olohuone tarjoaa täydellisen paikan katsella televisiota, seurata sanomalehtien tarjoamia päivittäisiä uutisia, tai avata lisäsänky kolmannelle aikuiselle.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.