Groepsvakanties in het Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Verblijf in het Porto Palácio Hotel voor 5-sterrenaccommodatie, met een perfecte locatie voor al uw evenementen in de stad. Het hotel organiseert speciale arrangementen voor groepen en het heeft overeenkomsten met de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad, waaronder het Casa da Música en het nieuwe aquarium, Sea Life.

In het Porto Palácio Hotel kunnen ook allerlei vrijetijdsevenementen worden georganiseerd. Met vijf uitstekende restaurants hebt u voldoende keus om een groot diner te organiseren. Voorzie het hotel van de details van uw evenement om eventueel extra informatie te verkrijgen over het organiseren van een evenement.

Organiseer een cocktail of een familiebijeenkomst in een van de flexibele tien verschillende vergaderzalen, die aan al uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast.

Als u alleen op vakantie komt, kunt u er zeker van zijn dat het Porto Palácio u voorziet van een schitterende accommodatie voor uw vrienden en andere gezinsleden. Het hotel is ideaal gelegen ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, dus uw groepsvakantie zal zeker een succes worden!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.