Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Portugal

Het 5-sterren Porto Palácio Congress Hotel & Spa verwelkomt u met een moderne voorgevel. Dit tophotel hanteert de hoogste normen op gebied van comfort en luxe. Met de modernste technologie in de publieke en privéruimten in het hele hotel, de zorgvuldig uitgekozen details, een schitterende centrale locatie in Porto en ontelbare faciliteiten, zal het Porto Palácio u onophoudelijk verrassen.

Als lid van “De toonaangevende hotels van de wereld”, combineert dit hotel een moderne omgeving met een schitterende spa, twee zwembaden, een healthclub en een niet te evenaren conferentiecentrum.

De culturele hoogtepunten van Porto liggen op maar een paar minuten van het Porto Palácio, waardoor het zeer eenvoudig is om alle evenementen in het Casa da Música of Museu de Serralves mee te beleven. Met een ligging halverwege de Avenida da Boavista, bevindt u zich op gelijke afstand van zowel het strand als het historische stadscentrum.

Geniet van een overheerlijk ontbijt in restaurant Madruga voor een goed begin van de dag en probeer ook eens wat de vijf andere restaurants te bieden hebben. Van de Japanse fusionkeuken tot typische Portugese gerechten met een vleugje luxe wil het Porto Palácio Hotel maaltijden serveren voor alle smaakpapillen. Later geniet u van een drankje in de viplounge op de 19e verdieping, met 360º uitzicht over de hele stad!

Het Porto Palácio Hotel verwelkomt u in de wereld van comfort en luxe, midden in hartje Porto.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.