Locatie voor bijeenkomsten, Porto

Houd uw zakelijke bijeenkomst of conferentie in het Porto Palácio Congress Centre. Alle tien multifunctionele vergaderzalen bieden flexibiliteit en de modernste apparatuur. Deze opties garanderen dat uw formele evenement zonder onderbrekingen gladjes verloopt, zodat de agenda kan worden aangehouden.

Geef het hotel alle details over uw bijeenkomst. Er zijn verschillende zitopstellingen mogelijk: theater, klaslokaal, U-vorm of directievergadering. Het is afhankelijk van het aantal personen en het doel van uw bijeenkomst. De grootste zaal is de Portozaal, die plaats biedt aan maximaal 600 personen in een theateropstelling. De kleinste zaal is de Tua, met plek voor slechts 12 personen in een opstelling met één tafel.

De modernste apparatuur is beschikbaar, inclusief projectors, schermen, ingebouwde datashows, lichtbediening op afstand, bediening van kamertemperatuur, geluid- en beeldproductie en sommige zalen hebben natuurlijke lichtinval en een terras. De Portozaal heeft ook vertaalcabines, een podium, een lift met directe toegang tot de vergaderzaal en kleedkamers.

Het Porto Palácio Hotel heeft ook een schitterende Spa, waar gasten na een lange dag heerlijk kunnen ontspannen. Het healthcenter voorziet u van de nieuwste apparaten om te trainen, natuurlijk ook ideaal om de geest leeg te maken. Alles dat u nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst hebt u binnen handbereik, en dat midden in de stad!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.