Restaurants en bars in het Porto Palácio Congress Hotel & Spa

U zult al snel bemerken dat het in het Porto Palácio Hotel aan niets ontbreekt om uw smaakpapillen tevreden te stellen. Met vijf verschillende restaurants, door de lokale Portugese bewoners aangemerkt als de beste restaurants van de stad, is dit hotel een culinair referentiepunt in de aantrekkelijke stad Porto. De hoofdrestaurants zijn ontworpen door de beroemde Portugese ontwerper Paulo Lobo, die altijd een vleugje modern en luxe aan zijn projecten toevoegt. U mag het ontbijt ‘s morgens niet missen in Madruga of neem 's avonds een drankje in de viplounge, waar het ook altijd gezellig is.

Góshò – “Góshò” is Japans voor “keizerlijk paleis” en dit restaurant is zeker een “keizerlijk paleis” voor de zintuigen. Proef deze zeer indrukwekkende fuisionkeuken, in een restaurant waar ook het decor zeker niet onopgemerkt blijft!

Grappa By Chakall – De charismatische Argentijnse Chef, Chakall, tekent voor de voortreffelijke gerechten in dit restaurant. Echte Italiaanse smaken, waaronder de traditionele Italiaanse pizza’s of de overheerlijke pasta’s en risotto’s met authentieke Mediterrane smaken worden hier opgediend. Paulo Lobo, de interieurarchitect, heeft zijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat elke gast zich in een verschillende omgeving toch thuis voelt.

Madruga – Het Madruga is het restaurant in buffetstijl van het hotel, waar alleen op zondag lunchbuffetten worden geserveerd. Gasten kunnen van een heerlijk ochtendontbijt profiteren in een stijlvol, modern decor.

Porto Beer – Probeer een van de vele soorten bier die in deze luxe omgeving te krijgen zijn. Het eten is vooral lokaal en traditioneel, waarbij de beroemde Francesinha er zeker boven uitsteekt. Er is elke dag verse vis en er zijn veel verschillende soorten vlees waar u uit kunt kiezen.

Salsa & Loureiro – De geheimen van de Portugese keuken worden hier met grote creativiteit doorgevoerd en u treft er een vleugje van de exclusiviteit van de hand van Chef Hélio Loureiro. Deze traditionele gerechten combineren uitstekend met de wijnen uit de “Zin in wijn”-kelder ernaast – een keuze uit de beste Portugese wijnen.

VIP Lounge – Op de 19e verdieping van het hotel staat de viplounge voor een uniek panoramisch uitzicht over de stad, het reikt zelfs tot de zee. Deze bar is de hele dag open en gasten voelen zich hier als vip’s. Er wordt koffie in de morgen, thee in de namiddag en de hele dag door alcoholische en niet-alcoholische drank geschonken.

Vita Pura – Deze moderne “wellnesshoek” is special bedoeld voor mensen die houden van eten terwijl zij hun welzijn in het achterhoofd houden. De Vita Pura serveert alles van soepen en salades, tot fruit, yoghurt en cornflakes, en natuurlijk nog heel veel andere gezonde keuzes.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.