Fasiliteter på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Dette 5-stjerners hotellet tilbyr flotte fasiliteter for å gjøre oppholdet komplett. Med et moderne kongressenter og Malo Clinic Spa, er Porto Palácio perfekt for de som er på forretningsferie, vanlig ferie eller på jakt etter hvile.

Etter en deilig bufféfrokost på Madruga restaurant, kan du besøke en av butikkene i første etasje: hvor enn du befinner deg vil du finne alle slags aviser og blader og en designer- merkevarebutikk, Lanidor, som tilbyr trendy og unike klær.

Det finnes fem restauranter som tilbyr noe for enhver smak. Fra italiensk mat og tradisjonelle portugisiske mat, til japanske fusion eller lette måltider, kan du være sikker på å få det du leter etter.

Hvis du reiser med barn, har Porto Palácio Hotel sørget for et barnetilbud (mot en liten ekstra kostnad) med pedagogiske verksteder, spill, bøker og ulike områder slik at alle barn opp til 12 år kan la kreativiteten løpe løpsk.

Voksne kan nyte helsesenterets fasiliteter og spa. Solinca Health & Fitness Club tilbyr en cardio-fitnessgym, to svømmebassenger, badstue, boblebad, tyrkisk bad og en squashbane. Bruken av dette treningsstudioet er gratis for alle gjester i opp til en og en halv time per dag. Slapp av på Malo Clinic Spa med alle de fantastiske behandlingene som er designet for at du skal slappe av under besøket ditt. For å gjøre det enda bedre kan du ta en tur ned til Beauty Lab og nyte noen ekstra skjønnhetsbehandlinger.

For den forretningsreisende tilbyr hotellet et kongressenter og kan organisere arrangementer i en av de ti moderne rommene. Med så mange tilbud vil Porto Palácio Hotel garantert ikke bomme på forventningene dine.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.