Gruppeferier på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Bo på Porto Palácio Hotel med 5-stjerners innkvartering, med en perfekt beliggenhet for alle arrangementer i byen. Hotellet arrangerer spesielle pakker for grupper og har avtaler med de største attraksjonene i byen, slik som Casa da Música, og det nye akvariet Sea Life.

Alle fritidsaktiviteter kan også arrangeres på Porto Palácio Hotel. Med fem fantastiske restauranter har du mye å velge mellom hvis du skal organisere et stort middagsselskap. Gi oss opplysninger om ditt arrangement, slik at vi kan innhente nødvendige opplysninger for å arrangere et arrangement.

Organiser en cocktail- eller familiesammenkomst i et av de fleksible, ti forskjellige møterommene, som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Hvis det er bare en ferie du er ute etter kan du være trygg på at Porto Palácio tilbyr gode overnattingsmuligheter for venner og familie. Med en perfekt beliggenhet for å nå alle byens viktigste attraksjoner vil gruppeferien garantert bli en suksess!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.