Porto Palácio Congress Hotel & Spa, Porto, Portugal

GPS Koordinater: Breddegrad 41° 9'34.16"N Lengdegrad 8°38'21.84"W


Dette førsteklasses hotellet ligger i nærheten av det moderne forretningssenteret i Porto. Hotellet ligger halvveis opp i hovedgaten i den nest største byen i Portugal. Porto Palácio er et rolig sted, men har likevel lett tilgang til de viktigste attraksjonene i byen. Dagtid mye å gjøre – natten rolig.

Du kan raskt komme deg til strendene i Foz, med travle kafeer, barer og restauranter samt små butikker som ligger som en stripe langs kysten. De viktigste kulturelle stedene i byen ligger også kun noen minutter unna - så ikke nøl med å besøke Museu de Serralves eller delta på en konsert på Casa da Música.

Det historiske sentrum ligger en kort kjøretur unna, slik at du kan se UNESCOs verdensarvområder, som Clérigos tårnet og mange flere lokale høydepunkter som ligger noen få minutter unna. Ta en tur nede til Douro-elven og besøk portvins lodger. Hvis du er en vinelsker, så ikke glem å bestille en flaske fra den spesielle «Mood for Wine" kjelleren når du kommer tilbake til Hotel.

Porto er en fantastisk by med et stadig mer livlige sentrum. Oppdag historien og kulturen i Porto eller nå forretningsmøtene dine i tide, Porto Palácio iligger på rett sted for alle arrangementer.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 06location.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.