Møtearrangementer, Porto

Hold dine forretningsmøter eller konferanse på Porto Palácios kongressenter. Alle av de ti multifunksjonelle rommene tilbyr fleksibilitet og det nyeste innen utstyr. Disse funksjonene garanterer at formelle arrangementer vil flyte uavbrutt, slik at timeplanen din holdes.

Gi hotellet detaljer om møtet. Flere plassordninger kan organiseres: teater, skole, U-form eller styremøte. Det avhenger av antall personer og formål for samlingen din. Det største rommet er Porto-rommet som har plass til opp til 600 personer i teaterstil. Det minste rommet er Tua, der det kun er plass til opp til 12 personer med en enkel bordplassering.

Det mest moderne utstyret er tilgjengelig, inkludert projektorer, skjermer, innebygget datashow, fjernkontrollerbar belysning, romtemperatur, lyd- og bildeproduksjon og noen har også dagslys og en terrasse. Porto-rommet tilbyr også oversettelse, en scene og en heis med direkte tilgang til møterom og garderober.

Porto Palácio Hotel tilbyr også et fantastisk Spa, der gjestene kan slappe av etter en lang dag. Helsesenteret har de siste maskinene for all trening, og er også perfekt for å slappe av. Alt du trenger for et vellykket møte er rett her, i hjertet av byen!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
  • 03meet.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.