Restauranter og barer på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Du vil merke at det ikke mangler noe som helst for å glede ganen på Porto Palácio Hotel. Med fem forskjellige restauranter, som både er anerkjent av det lokale portugisiske lokalsamfunnet, som noen av de beste i byen, er dette hotellet en kulinarisk referanse i den magnetiske byen Porto. De viktigste restaurantene er designet av den berømte portugisiske designeren, Paulo Lobo, som alltid legger igjen et hint av modernismen og vakre detaljer i sine prosjekter. Ikke gå glipp av frokosten på morgenen i Madruga eller en drink om kvelden opp i VIP-Loungen, som også aldri slutter å imponere.

Gosho – "Góshò" er japansk og betyr "keiserlig palass", og denne restauranten er absolutt et "keiserlige palass" for sansene. Smak på det virkelig imponerende fusionkjøkkenet, på denne restauranten, der innredningen ikke vil gå ubemerket hen!

Grappa By Chakall – Den karismatiske argentinske kokken Chakall, er ansvarlig for de fantastiske rettene på denne restauranten. Ekte italienske smaker, inkludert den tradisjonelle napolitanske pizzaen eller herlig pasta og risotto med autentiske smaker fra Middelhavet blir servert her. Interiørdesigneren Paulo Lobo har gått en lang vei for å få hver gjest til å føle seg vel og spesiell.

Madruga – Madruga er hotellets bufférestaurant, som serverer buffélunsj på søndager. Gjestene kan nyte en fantastisk frokost her hver morgen, i en stilig og moderne innredning.

Porto Beer – Prøv en øl på tilbud i dette sofistikerte miljøet. Maten er stort sett lokal eller tradisjonell, der den berømte Francesinha absolutt skiller seg ut. Det serveres en fersk fiskerett hver dag og mange forskjellige kjøttretter å velge mellom.

Salsa & Loureiro – Hemmeligheten til den portugisiske gastronomien tilbredes her med stor kreativitet og et snev av eksklusivitet fra hendene til kokken Hélio Loureiro. Disse tradisjonelle rettene passer perfekt sammen med viner fra "Mood for Wine"-kjelleren ved siden av - et utvalg av de beste portugisiske vinene.

VIP-Lounge – I hotellets 19. etasje ligger VIP-Lounge ut med en uslåelig panoramautsikt over byen, som når helt til havet. Den holder åpent hele dagen og gjestene vil virkelig få føle som VIP-er i denne baren. Her serveres det kaffe om morgenen, te på ettermiddagen og alkoholholdige og alkoholfrie drikker hele dagen.

Vita Pura – Dette moderne "velvære hjørnet" er dedikert til de som liker å nyte maten med velvære i tankene. Vita Pura serverer alt fra supper og salater til frukt, yoghurt og korn, samt andre sunne valg.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.