Rom og suiter på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Porto Palácio er stolte av å kunne tilby den mest luksuriøse innkvarteringen og av å bringe sammen ny teknologi og komfortable senger i romslige omgivelser. Alle rommene og suitene har en queen size-seng (noen har to enkeltsenger), et skrivebord, minibar, klimaanlegg og en flatskjerm LCD-TV med Internett-tilgang, en PlayStation og kabel-TV (40 kanaler) og satellitt-TV (228 kanaler) er også tilgjengelig.

Badet inneholder badekar og et separat oppvarmet badegulv og håndklestativer, et stort speil, flotte fasiliteter fra Molton Brown og en profesjonell hårføner. Hopp inn i medfølgende tøfler og badekåper for å nyte mest mulig komfort på rommet ditt.

Executive-rom – Disse rommene er utstyrt med 29 m² av ekte luksus. Rommene ligger i tredje til femtende etasje og er innredet med edle tresorter, stål og glass som skaper et koselig og moderne miljø for alle gjester. Dette rommet er tilgjengelig for enkel, dobbel eller trippel bruk.

Deluxe-rom – Disse rommene har 29 m² med eleganse, luksus og komfort. Ta heisen opp til sekstende, syttende eller attende etasje for å nyte den fantastiske panoramautsikten over byen fra disse rommene. De store vinduene inviterer inn dagslyset og lyser opp ulike teksturer og fine detaljer i Deluxe-rommene, som passer for opp til tre voksne.

Executive suiter – Noble vegger i tre og pastell pryder dette superkomfortable rommet. En queen size-seng på det 59 m² store rommet, med alle de viktigste fasiliteter for å gjøre ditt opphold praktisk og avslappet. En stue tilbyr det perfekte stedet å se på tv, til å ta igjen de daglige nyhetene med en avis eller det kan bli plass til en ekstra seng til en tredje voksen.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpg
  • 06room.jpg
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.