Gruppresor till Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Det 5-stjärniga boendet boendet på Porto Palácio Hotel är perfekt beläget och man har nära till allt som händer i city. Hotellet har specialpaket för grupper och samarbetar med de främsta sevärdheterna i staden som Casa da Música och Sea Life, det nya akvariet.

Alla typer av evenemang kan anordnas på Porto Palácio Hotel. Det finns fem fantastiska restauranger, så det finns mycket att välja bland när det gäller att organisera stora middagsbjudningar. Kontakta hotellet och berätta om dina planer, så får du all information om de olika möjligheter som finns.

Det finns tio flexibla möteslokaler, som kan arrangeras för att passa de behov som finns, som att organisera ett cocktailparty eller en släktmiddag.

Om ni bara ska fira semester tillsammans, så kan man vara helt trygg med det perfekta boendet man får på Porto Palácio för vänner eller familj. Hotellet ligger utmärkt till och man kommer lätt till stadens viktigaste sevärdheter och gruppresan blir en succé!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.