Porto Palácio Congress Hotel & Spa i Portugal

5-stjärniga Porto Palácio Congress Hotel & Spa är ett modernt och inbjudande hotell. Det här förstklassiga hotellet håller högsta standard när det gäller komfort och elegans. Porto Palácio är ett hotell som imponerar med modern teknologi som genomgående inkorporerats i hotellets allmänna utrymmen, med många handplockade inredningsdetaljer, ett utsökt läge i Porto och många olika faciliteter.

Det här hotellet är medlem av “The Leading Hotels of the World” och här har man inrymt ett fantastiskt spa,två pooler, ett gym och ett oslagbart konferenscenter i en modern hotellmiljö.

De kulturella sevärdheterna i Porto ligger endast några minuter från Porto Palácio, så det är lätt att komma till de olika evenemang som ges på Casa da Música eller till Museu de Serralves. Hotellet ligger mitt på Avenida da Boavista, mitt mellan stranden och stadens gamla stadsdel.

Ät en läcker frukost på restaurang Madruga för att få en flygande start på dagen och pröva några av de andra fem restaurangerna som finns till förfogande. På Porto Palácio finns något för alla smaker, med allt från japansk fusion-kök till typiska portugisiska rätter med sofistikerad touche. Sent på kvällen kan man ta sig en drink vid VIP-loungen på 18:e våningen med en 360º-utsikt över city!

Porto Palácio Hotel välkomnar sina gäster till en värld av lyx och komfort, mitt i hjärtat av Porto.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.