Porto Palácio Congress Hotel & Spa i Porto, Portugal

GPS koordinater: Breddgrad 41° 9'34.16"N Längdgrad 8°38'21.84"W


Det här högklassiga hotellet ligger nära Portos moderna affärscentrum. Porto Palácio ligger halvvägs upp längs huvudgatan i Portugals näst största stad, med ändå i ett lugnt läge och samtidig nära de viktigaste sevärdheterna i staden. Under dagtid är det fullt upp, men under natten tyst och lugnt.

Man kan lätt komma till stränderna i Foz, där det ligger välbesökta kaféer, barer och restauranger längs kusten och små butiker. De viktigaste kulturella sevärdheterna ligger endast några minuter bort – så tveka inte att besöka Museu de Serralves eller gå på konsert på Casa da Música.

Det är inte långt att åka till stadens historiska centrum och man kan ta sig till UNESCOS världsarv, tornet Clérigos och många andra lokala sevärdheter på bara några minuter. Promenera längs Dourofloden och besök vinhusen för portvin. De som tycker om viner ska inte missa att beställa en flaska från hotellets särskilda vinkällare “Mood for Wine”.

Porto är en magnifik stad med ett centrum som ständig växer. Upptäck Portos historia och kultur och bo på bästa läget för konferensen – Porto Palácio ligger mitt i händelsernas centrum.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 06location.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.