Restauranger och barer på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

På Porto Palácio Hotel finns allt för att man riktigt ska kunna “smörja kråset”. Det finns fem olika restauranger, som den portugisiska lokalbefolkningen anser vara något av det bästa som staden har att erbjuda, så många i Porto kommer till hotellet för matens skull. Huvudrestaurangen är designad av den portugisiske formgivaren Paulo Lobo, som alltid lägger in både modernism och elegans i sina projekt. Missa inte frukosten på morgonen på Madruga eller drinken uppe i VIP-loungen, som också imponerar.

Góshò – “Góshò” betyder “kejsarpalats” på japanska och den här restaurangen är verkligen ett kejserligt palats för sinnena. Smaka på den imponerande fusion-maten i en restaurang där dekoren talar för sig själv.

Grappa By Chakall – De karismatiske argentinske kocken Chakall, synar de magnifika rätterna på denna restaurang. Riktiga italienska rätter med både traditionell neapolitansk pizza, delikat pasta och risotto med äkta smak av Medelhavet serveras här. Paulo Lobo, inredningsdesignern, har ansträngt sig för att man ska kunna uppleva många olika miljöer.

Madruga – Madruga är hotellets buffé-restaurang, där det endast serveras lunchbuffé på söndagar. Här kan gästerna njuta av en underbar frukost i en flott och modern inredning.

Porto Beer – Pröva olika ölsorter i en sofistikerad miljö. Här serveras mest lokal eller traditionell mat och den berömda rätten Francesinha, ska man verkligen inte missa. Det finns färsk fisk varje dag och många olika kötträtter att välja bland.

Salsa & Loureiro – Här tar kökschefen Hélio Loureiro hand om den portugisiska gastronomins hemligheter med en kreativ och exklusiv touche. De här traditionella rätterna passar perfekt ihop med viner från vinkällaren “Mood for Wine”, som ligger intill – ett urval av de bästa portugisiska vinerna.

VIP Lounge – På hotellets 19:e våning ligger VIP-loungen med sin oslagbara panoramautsikt över staden, där man kan se ända till havet. Baren är öppen under hela dagen och här får alla gäster VIP-service och det serveras kaffe på morgonen, te på eftermiddagen och drycker både med och utan alkohol under hela dagen.

Vita Pura – Det här moderna ”hälsohörnet” är till för de som vill äta mat gjord med tanke på hälsan. På Vita Pura serveras allt från soppa och sallader till frukt, yoghurt, müsli och annat hälsosam mat.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01rest.jpg
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpg
  • 05rest.jpg
  • 06rest.jpg
  • 07rest.jpg
  • 08rest.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.