Spa på Porto Palácio Congress Hotel & Spa

Det här fem-stjärniga hotellet har satt upp en fem-stjärnig anläggning för att kunna erbjuda sina gäster behandlingar från hela världen.

Malo Clinic Spa är en verklig oas bort från vardagsstressen. När man reser på semester eller är på affärsresa, så längtar man efter stunder då man kan ta det riktigt lugnt och naturligtvis vill Porto Palácio kunna erbjuda en sån plats.

Låt den här sköna och förstklassiga spa-anläggningen väcka alla dina sinnen: känseln, lukten, synen, hörseln och smaken ska få sitt, så att man kommer till ro både kroppsligt, mental och själsligt. Malo Sensations vill tillfredsställa just dessa delar och stimulerar kroppen med en kombination av aromaterapi och massage.

En interaktiv pool, aqua-sängar med hydromassage, schweizisk dusch, upplevelsedusch, bubbelpool, romersk bastu, bastu och uppvärmda sängar är några av de faciliteter som denna fantastiska spa-anläggning har.

Malo Clinic Spa är en underbar plats för att få fullständig avkoppling under din vistelse på Porto Palácio.

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.