test_promo

Faciliteter på Hotel Porto Santa Maria

Da ægte hotelkomfort er en del af enhver ferieplan, kan gæsterne regne med den bedste kvalitet i faciliteter og services under opholdet på Hotel Porto Santa Maria.

Fredelig havudsigt eller private grønne haver der omgiver hotellet, kan nydes fra dit eget værelse. Med et antal faciliteter, kitchenette og dejlige balkoner vil det forfriskende miljø skabe de ideelle omgivelser for gæsterne under opholdet.

Der er inkluderet to udendørs pools for både børn og voksne, for at køle af på en varm dag. Promenade Bar tilbyder drinks og lette anretninger for gæsterne ved poolen eller på strandpromenaden. Captain’s Bar serverer for gæsterne udendørs indtil 24.00 og spiller levende musik – en underholdende adspredelse for alle.

Træning kan også være sjovt i din ferie. Husk at besøge motionsrummet (gratis for gæster), den opvarmede indendørs pool, sauna, whirlpool og de to massage- og behandlingsrum.

Arsenal Restaurant serverer elegante buffet’er, á la carte menuer og overdådige måltider til morgenmad, frokost og middag. Restaurantens lækre retter vil få dig ud af sengen om morgenen og være tilfreds efter en aften med udsøgt spisning.

Der kan arrangeres specielle priser på øens to golfbaner, mens de der foretrækker at være indendøre kan nyde et spil pool. Hvis du ikke kan rejse uden en bog, finder du et bibliotek, læsestue og salon for at sikre din læsning under ferien.

Der er adgang til WiFi forbindelse i receptionen og der kan udleveres en internet-adapter i receptionen for brug på værelset. Overdækket parkering og vaskeriservice er også inkluderet. Hotellet accepterer de fleste større kreditkort.


 
Danish
  • portosantamaria_facilities01.jpg
  • portosantamaria_facilities02.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.