test_promo

Restauranter og barer på Hotel Porto Santa Maria

Arsenal Restaurant, Captain’s Bar og Promenade Bar er klar til at betjene de mest krævende gæster på Hotel Porto Santa Maria.

Om det er tdi for morgenmad, frokost eller middag er Arsenal Restaurant åben fra solopgang til om aftenen. Om morgenen kan der forventes en lækker morgenmadsbuffet. For frokost og frem til middag kan gæsterne nyde tema-buffet’er og fremragende á la carte måltider. Serveret i rummelige indendørs lokaler hvor den minimalistiske dekoration og det naturlige lys i restauranten vil fremhæve smagen.

Morgenmadsbuffet kan også serveres på terrassen, mens gæsterne nyder den flotte solopgang over havet. I løbet af dagen kan gæsterne slappe af ved poolen og bestille drikkevarer og snacks fra den indbydende Promenade Bar. Med ønsket om at tilfredsstille ethvert behov, skal du næppe røre en finger for at modtage din bestilling.

Du vil komme op af stolen til den levende musik der spilles hver aften på Captain’s Bar! Med gammelt inspireret dekoration og en underholdende stemning er baren klar til at betjene gæsterne fra 18.00 til 24.00.


 
Danish
  • portosantamaria_restaurants01.jpg
  • portosantamaria_restaurants02.jpg
  • portosantamaria_restaurants03.jpg
  • portosantamaria_restaurants04.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.