test_promo

Hotel Porto Santa Marian ravintolat ja baarit

Arsenal ravintola, Captain’s baari ja Promenade baari ovat valmiina palvelemaan Hotel Porto Santa Marian vaativimpia vieraita.

On aika sitten aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle, Arsenal ravintola on saatavilla aamunsarastuksesta iltaan asti. Aamulla, voi odottaa ihania bufettiaamiaisia. Lounaaksi ja kohti illallista, vierailla on mahdollisuus herkutella teemabufeteilla ja erinomaisilla à la carte ruokalistoilla. Tarjoiltu tilavassa, sisätilassa, tässä ravintolassa oleva minimalistinen sisustus ja luonnonvalo saa kaiken maistumaan entistä paremmalta.

Bufettiaamiaiset voidaan tarjoilla myös terassilla, samalla kun vieraat hemmottelevat erinomaisilla hetkillä katsellen uuden päivän nousua yli meren. Päivällä, vieraat voivat oleskella uima-altaan äärellä ja tilata juomia tai kevyitä välipaloja kutsuvassa Promenade baarissa. Yrittäen tyydyttää kaikki tarpeenne, teidän tuskin tarvitsee liikuttaa sormeanne saadaksenne tilauksenne.

Tulette todella liikkumaan elävän musiikin tahdissa jota soitetaan joka ilta Captain´s baarissa! Pitäen hallussaan alkuperäiseen inspiroidun sisustuksen ja viihteellisen tunteen, tämä baari on valmis tarjoilemaan vieraille klo: 18.00 – 24.00.


 
Finnish
  • portosantamaria_restaurants01.jpg
  • portosantamaria_restaurants02.jpg
  • portosantamaria_restaurants03.jpg
  • portosantamaria_restaurants04.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.