test_promo

Restaurants en bars in Hotel Porto Santa Maria

Het Arsenal Restaurant, de Captain’s Bar en Promenade Bar staan klaar om de gasten van Hotel Porto Santa Maria op hun wenken te bedienen.

Of het nu tijd is voor ontbijt, lunch of diner, het Arsenal Restaurant is beschikbaar vanaf de vroege ochtend tot in de avond. In de ochtend vindt u hier heerlijke ontbijtbuffetten. Voor de lunch en het diner is er de mogelijkheid gebruik te maken van zowel themabuffetten als voortreffelijke à la carte menu’s. Het minimalistische decor, samen met de natuurlijke tinten in de ruime indeling zorgen ervoor dat alles nog beter smaakt.

Ontbijtbuffetten worden ook geserveerd op het terras, terwijl gasten kunnen genieten van het aanbreken van een nieuwe dag. Gedurende de dag kunnen de gasten loungen bij het zwembad en drankjes en snacks bestellen bij de uitnodigende Promenade Bar. Er op gericht zijnde al uw behoeften snel te vervullen zult u nauwelijks een vinger hoeven te bewegen en uw bestelling is al ontvangen.

U moet beslist een kijkje gaan nemen bij de live muziek die iedere avond verzorgd wordt in de Capain’s Bar. Met het vintagedecor en de vermakelijke stemming in de bar bent u in deze bar welkom van 18.00 tot 24.00 uur.


 
Nederlands
  • portosantamaria_restaurants01.jpg
  • portosantamaria_restaurants02.jpg
  • portosantamaria_restaurants03.jpg
  • portosantamaria_restaurants04.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.