test_promo

Fasiliteter på Hotel Porto Santa Maria

Ekte hotellkomfort er en viktig del av ferien, og gjestene kan regne med den beste kvalitet på fasilitetene og servicen mens de er innkvartert på Hotel Porto Santa Maria.

Fra rommene kan man nyte fantastisk utsikt over havet og intime grønne hager som dekker hotellets uteområde. Inkludert mange fasiliteter som en kjøkkenkrok og herlige balkonger. Disse rommene vil gi deg en frisk følelse som gir alle gjestene en perfekt tilværelse under deres opphold.

For å kjøle deg ned på en varm dag er to utendørsdassenger inkludert, både for voksne og barn. Promenade baren tilbyr snacks og forfriskende drinker til gjestene ved bassenget, eller langs promenaden på stranda. Innendørs serveres gjestene til 24.00. Levende musikk blir spilt på Captain’s Bar – underholdning for enhver.

Å trene kan være en morsom hobby, selv i ferien din. Ikke gå glipp av treningsstudioet (gratis for alle gjester), oppvarmet innendørs basseng, badstue, boblebad og to massasje- og behandlingsrom.

Arsenal restauranten serverer en elegant buffé, à la carte meny og deilig mat til frokost, lunsj og middag. De herlige smakene som serveres på denne restauranten vil garantert gi deg en god grunn til å stå opp om morgenen og holde deg fornøyd etter en kveld med god mat.

Spesielle priser på øyas to golfbaner kan arrangeres, mens de som foretrekker å holde seg inne kan kose seg med et slag biljard. Hvis du er glad i å lese finnes det et bibliotek, et leserom og et sitteområde slik at du kan kose deg med en god bok i ferien.

Trådløst internett finner du i lobbyen, og en internett adapter kan du spørre om i resepsjonen hvis du vil ha internett med deg til rommet. Parkering og vasking av klær er inkludert. De fleste kredittkort aksepteres.


 
Norsk
  • portosantamaria_facilities01.jpg
  • portosantamaria_facilities02.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.