test_promo

Restauranter og barer på Hotel Porto Santa Maria

Arsenal restauranten, Captain’s Bar og Promenade baren står klare til å servere selv de mest kravstore gjestene på Hotel Porto Santa Maria.

Enten det er tid for frokost, lunsj eller middag er Arsenal restauranten åpen fra soloppgang til solnedgang. Om morgenen kan man forvente seg en herlig forkostbuffé. Til lunsj og fram til middag kan gjestene kose seg med en herlig buffé og en god à la carte meny. Servert i romslige, innendørs områder vil den minimalistiske dekoren og dagslyset som er i denne restauranten, gjøre måltidet enda bedre.

Bufféfrokost kan du også få servert på terrassen, mens du nyter synet av sola som stiger opp av havet. Hele dagen kan gjestene ligge ved bassenget og bestille drikke eller snacks på Promenade baren. For å tilfredsstille alle dine behov trenger du knapt bevege på en finger før du får servering.

Du vil ikke klare å sitte stille når du hører den levende musikken som spilles hver kveld i Captain’s Bar! Med inspirerende dekor og underholdning er denne baren klar til å servere gjester fra 18.00 til midnatt.


 
Norsk
  • portosantamaria_restaurants01.jpg
  • portosantamaria_restaurants02.jpg
  • portosantamaria_restaurants03.jpg
  • portosantamaria_restaurants04.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.