test_promo

Det här är Hotel Porto Santa Maria

På Hotel Porto Santa Maria är servicen på topp, för att ge gästerna kvalitet och komfort, så att de riktigt ska kunna njuta av sina lediga dagar.

Alla gäster har tillgång till havsutsikt från sitt boende eller utsikt över den trevliga, grönskande trädgården som ligger omkring hotellet. Fräscha, välutrustade rum med minikök och förtjusande balkonger ger gästerna en skön omgivning, som gör att man riktigt kan slappa och bara njuta under vistelsen.

För varma dagar finns det två pooler tillgängliga för både vuxna och barn. På Promenadbaren finns lättare rätter och dryck att beställa för gästerna från poolen eller strandpromenaden. Baren Kaptenen har inomhusservering fram till 24:00, där levande musik spelas med underhållning och upptåg för alla som vill.

Det är bra att röra på sig under semestern och för alla kallade finns ett gym (gratis för hotellets gäster), uppvärmd inomhuspool, bastu, bubbelpool och två rum för massage och behandlingar.

Restaurang Arsenalen serverar eleganta bufféer, a la carte meny och stilfulla måltider till frukost, lunch och middag. Frukostarna får det att vattnas i munnen på morgongästerna och efter att här ha ätit en riktigt god middag med utsökt mat, mår man riktigt gott.

Den som vill kan spela golf, till specialpris, på någon av de två golfbanorna på ön och för den spelsugne som stannar inomhus finns biljardbord. En bra sak med semester är att man kan passa på att läsa en god bok och här finns ett bibliotek, ett läsrum och sköna fåtöljer för den lässugne.

I lobbyn finns det Wifi till hands och i receptionen går det att få en internet-adapter för att använda på rummet. Det finns parkering under tak och klädtvättmöjligheter. De flesta större kreditkorten godtas.


 
Swedish
  • portosantamaria_facilities01.jpg
  • portosantamaria_facilities02.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.