test_promo

Restauranger och barer på Hotel Porto Santa Maria

På Hotel Porto Santa Maria finns restaurang Arsenalen, Kaptenens Bar och Promenadbaren, som står till tjänst för att uppfylla gästernas önskningar.

Restaurang Arsenalen är öppen från tidig morgon till sen kväll för att servera härlig frukost, lunch och middag. En frestande frukostbuffé serveras på morgonen. För lunch och middag finns buffé med tema och en superb a la carte meny. Inomhusmiljön är intagande med rymliga ytor, minimalistisk dekor och naturlig belysning, som gör att maten få en perfekt inramning.

Frukostbuffén kan också serveras på terrassen, där gästerna kan sitta och titta på hur solen går upp över havshorisonten. Man kan ligga och lata sig vid poolen under dagen och beställa drycker och lättare rätter från inbjudande Promenadbaren. Där ger de en utomordentlig service och gästerna kan njuta maximalt.

På Kaptenens bar på kvällen går det inte att sitta still, för där bjuds på levande musik varje kväll. Baren är öppen från klockan 18:00 till 24:00 och är ett ställe med skön stämning, dekorerad i vintage-stil.


 
Swedish
  • portosantamaria_restaurants01.jpg
  • portosantamaria_restaurants02.jpg
  • portosantamaria_restaurants03.jpg
  • portosantamaria_restaurants04.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.