Hotel Olissippo Oriente Lissabon

Det moderne og stilfulde 4-stjernede Hotel Olissippo Oriente ligger i hjertet af Lissabons nye område Parque das Nações. Området blev lavet helt om til Expo 98 i Lissabon, og det smukke område ved floden er nu Lissabons nye forretningskvarter med masser af restauranter, barer, butikker og underholdning.

Olissippo Oriente er med dets moderne arkitektur og design yderst elegant og imponerende, men samtidig uformelt og indbydende. Med en baggrund af bløde, lyse og naturlige nuancer får man skabt nogle pragtfulde farvenuancer. De nøje udvalgte møbler, tekstiler og bekvemmeligheder er med til at gøre de offentlige områder og værelserne til dejlige, fredfylde og komfortable opholdssteder. Hotellet er teknisk veludstyret med moderne faciliteter som trådløst internet i hele hotellet - hvilket gør opholdet bekvemt og behageligt for gæsterne.

Med de mange nærliggende restauranter og barer, koncertsalen, casinoet og oceanariet er der en overflod af interessante seværdigheder og aktiviteter, og det hele ligger så tæt på hotellet, at de er nemme at komme til. Det er nemt at komme til selve området, faciliteterne er fremragende og omgivelserne interessante - så det er selvfølgelig yderst populært at afholde forretningsarrangementer netop her.

Olissippo Oriente er det ideelle valg, når man vil opleve de unikke attraktioner i dette livlige kvarter, og som base for at udforske Lissabon og afholde den næste forretningssammenkomst.


Tjek priser og bestil online
  • welcome01.jpg
  • welcome02.jpg
  • welcome03.jpg
  • welcome04.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.