Olissippo Oriente Restaurant og Baren

Restaurant Descobertas er lys og elegant med udsigt til en charmerende lille have. Stilen er helt moderne med klassisk touch. Køkkenet er hovedsageligt traditionelt portugisisk, og retterne er nøje udvalgte til at tilfredsstille en moderne, international smag. Hvad med at starte med muslinger, olivenolie og koriander eller stegte rejer? Til hovedret anbefales den friske fisk, og du vil elske det store udvalg af portugisiske desserter som afslutning på måltidet. Den lækre morgenmadsbuffet serveres også i denne restaurant.

Coffee shoppen er mere uformel, og der serveres et stort udvalg af forskellige pastaretter, burgere, fisk, kød, omeletter og salater. Her kan man få alle de kendte internationale desserter og et stort udvalg af is og milkshakes.

Baren er indrettet specielt indbydende og komfortabel. Det er et dejligt sted at slappe af efter en lang dag og et godt sted at møde venner, og bartenderen står klar til at tilberede de forskellige drinks. Lissabons pragtfulde vejr kan nydes på den smukke terrasse.


Tjek priser og bestil online
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.