Olissippo Oriente Ravintola ja Baarissa

Descobertas ravintola on valoisa, tyylikäs tila näköalalla yli viehättävän pienen puutarhan. Tyyli on täysin uudenaikainen joillakin klassisilla kosketuksilla. Keittiö täällä on etupäässä perinteistä portugalilaista ja ruoat on valittu huolellisesti sopimaan uudenaikaisiin, kansainväisiin makuihin. Miten olisi aloittaa simpukoilla, oliiviöljyllä ja korianterilla tai paistetuilla katkaravuilla? Pääruoaksi suositellaan erityisesti tuorepaistettua kalaa ja tulette rakastamaan valikoimaa täyteläisiä portugalilaisia jälkiruokia tämän herkullisen ruokailun lopuksi. Herkullinen bufettiaamiainen nautitaan myös täällä.

Kahvila on rennompi tila ja on laaja valikoima, usealla pasta-, hampurilais-, kala-, liha-, munakas- ja salaattiruoalla. Kaikkia parhaiten pidettyjä kansainvälisiä jälkiruokia tarjoillaan ja on myös hyvä valikoima jäätelöjä ja pirtelöitä.

Baari on suunniteltu huolellisesti olemaan tervetulleeksi toivottava ja mukava. Tulkaa tänne rentoutumaan täysinäisen päivän jälkeen tai järjestäkää ystävien tapaaminen tässä rennossa ja kodikkaassa tilassa jossa pääbaarimestari valmistaa laajan valikoiman drinkkejä. Ja varmistakaa että nautitte Lissabonin erinomaisesta säästä kauniilla terassilla.


Tarkista hinnat ja varaa online
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.