Hotelfaciliteiten in het Olissippo Oriente

Hotel Olissippo Oriente is een volledig uitgerust, modern 4-sterrenhotel, met veel faciliteiten om het leven van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Als u met de auto komt zult u zeker prijs stellen op de ruime en bewaakte parkeerplaats (tegen betaling).

Internettoegang wordt steeds belangrijker en u kunt er hier op verschillende manieren van profiteren. In het gehele hotel is draadloze toegang beschikbaar, zowel in de publieke ruimten als in de kamers. Als u geen laptop bij u hebt, kunt u gebruik maken van de internetspots van het hotel, waar op een gunstige plek computers staan met internettoegang (internettoegang tegen betaling).

De computers en printer in het businesscentrum stellen u in staat om urgente zaken af te handelen en door het lezen van de kranten blijft u op de hoogte van internationale aangelegenheden.

De service is van een zeer hoog niveau en de grootst mogelijke zorg wordt in acht genomen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De 24-uurs service van de receptie stelt u in staat om in- en uit te checken wanneer het u uitkomt en zelfs wanneer het restaurant, de bar en de coffeeshop van het hotel gesloten zijn, kunt u rekenen op de 24-uurs roomservice. U zult zien dat het hotelpersoneel er op gebrand is uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.


Check tarieven en boek online
  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.