Hotel Olissippo Oriente Lissabon

Het moderne en stijlvolle 4-sterrenhotel Olissippo Oriente ligt in het centrum van Lissabon in de nieuwe wijk Parque das Nações. Deze prachtige buurt langs de rivier, die geheel opnieuw werd opgebouwd om dienst te doen als locatie voor de Expo'98 in Lissabon, is de nieuwste zakenwijk van Lissabon, met een ruim aanbod aan restaurants, bars, winkels en entertainmentcentra.

Het Olissippo Oriente, met moderne architectuur en een hedendaags ontwerp, is stijlvol en indrukwekkend terwijl het tegelijkertijd ook uitnodigend en informeel is. De achtergrond van zachte, lichte en natuurlijke kleurschakeringen en de zorgvuldig gekozen verlichting brengen subtiele kleuraccenten. In combinatie met de uitgesproken keuze van meubilair, stoffen en voorzieningen worden de publieke ruimten en kamers een oase van rust en comfort. Het hotel, dat technisch zeer goed is uitgerust, beschikt over moderne faciliteiten, inclusief draadloos internet door het hele hotel, waardoor uw verblijf nog aangenamer wordt.

De tientallen restaurants en bars in de omgeving, het concertgebouw, het casino en het oceanarium zorgen voor een ruim aanbod aan interessante bezienswaardigheden en activiteiten en omdat alles dicht bij elkaar ligt is alles eenvoudig te bereiken. Mede door de gunstige ligging, de uitstekende faciliteiten en de interessante omgeving is het niet verwonderlijk dat het een favoriete locatie is voor zakelijke evenementen.

Het Olissippo Oriente is de ideale keus als u wilt genieten van de unieke trekpleisters van deze bruisende wijk. Ook is het een uitstekende uitvalsbasis van waaruit u Lissabon kunt gaan verkennen en voor uw volgende zakelijke bijeenkomst.


Check tarieven en boek online
  • welcome01.jpg
  • welcome02.jpg
  • welcome03.jpg
  • welcome04.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.