Olissippo Oriente Restaurant en Bar

Het Descobertas Restaurant is een lichte, chique ruimte met uitzicht op de prachtige, kleine tuin. De stijl is modern met een vleugje klassiek. De keuken is voornamelijk traditioneel Portugees en de gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen om moderne, internationale smaken te prikkelen. Wat denkt u van een aperitiefje van sint-jakobsschelpen, olijfolie en koriander, of gefrituurde garnalen? Voor het hoofdgerecht is vooral de gefrituurde verse vis aan te raden en u zult de ruime keus aan machtige Portugese desserts als afsluiting van deze heerlijke maaltijd zeker op prijs stellen. Hier wordt ook het overheerlijke ontbijtbuffet genuttigd.

De coffeeshop is een informele ruimte met een ruim aanbod aan verschillende soorten pasta, hamburgers, vis, vlees, omeletten en salades. Alle internationaal populaire desserts worden hier opgediend en er is ook een ruim aanbod aan ijsjes en milkshakes.

De bar is zo ingericht dat het er uitnodigend en comfortabel uitziet. U komt hier om na een drukke dag heerlijk te ontspannen of u spreekt af met uw vrienden in deze rustgevende en gezellige ruimte, waar de barman allerlei verschillende drankjes maakt. En zorg er wel voor dat u op het terras van het fantastische weer in Lissabon geniet.


Check tarieven en boek online
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.