Hotellfasiliteter på Olissippo Oriente

Hotel Olissippo Oriente er et fullt utstyrt, moderne, spesialtilpasset 4-stjerners hotell med mange fasiliteter for å gjøre oppholdet for gjester mer behagelig. Hvis du f.eks. reiser med bil, vil du helt sikkert sette pris på god og sikker parkering (mot ekstra kostnad).

Internett blir stadig viktigere, og det er mange måter å benytte dette her. Trådløs tilgang er tilgjengelig på hele hotellet, (på offentlige områder), og hvis du ikke har tatt med en bærbar PC kan du bruke hotellets internett-punkt, hvor beleilig plasserte datamaskiner med internett-tilgang er tilgjengelig (internett-tilgang mot en ekstra kostnad).

Forretningssenterets datamaskin og printer (mot ekstra kostnad) kan også bistå med å få haste-arbeid unna. Aviser bidrar til å holde deg underrettet om internasjonale anliggender.

Servicen er av høyeste nivå, og den største forsiktighet er utvist for å garantere at oppholdet blir så behagelig som mulig. 24-timers resepsjonstjeneste lar deg sjekke inn og ut når det passer deg, og selv når hotellets restaurant, bar og kafé er stengt kan du regne med flott 24-timers romservice. Du vil finne hotellets personale ivrig etter å gjøre oppholdet så behagelig som mulig.


Sjekk Prisene og Bestill Online her
  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.