Hotel Olissippo Oriente Lisboa

Det moderne og elegante 4-stjerners Hotel Olissippo Oriente ligger i hjertet av Lisboas nye Parque das Nações. Fullstendig fornyet etter å ha tjent som Lisboas Expo 98 sted, er dette vakre anlagte området langs elvebredden Lisboas nye forretningsområde, med et flott tilbud av restauranter, barer, butikker og underholdningssteder.

Med moderne arkitektur og design er Olissippo Oriente elegant og imponerende, men på samme tid, imøtekommende og uformellt. Bakgrunnen av myke, lette, naturlige nyanser og forsiktig belysning gir subtile fargetoner. Sammen med et diskret valg av møbler, tekstiler og fasiliteter gjør dette de offentlige områdene og rommene til en himmel av ro og komfort. Hotellet er teknisk godt utstyrt og har moderne fasiliteter, inkludert trådløst internett over hele hotellet, noe som gjør oppholdet enda mer behagelig.

Utvalget av omkringliggende restauranter og barer, konsertsal, kasino og Oceanarium betyr at det er et vell av interessante severdigheter og aktiviteter og deres nærhet gjør det enkelt å oppleve dem. Med sin praktiske tilgang, utmerkede fasiliteter og interessante omgivelser er det ikke rart at det er et yndet sted for forretningsarrangementer.

Olissippo Oriente er det ideelle valget for å nyte de unike attraksjonene i denne livlige bydelen, som tjener som et utgangspunkt for å utforske Lisboa og for ditt neste forretningsmøte.


Sjekk Prisene og Bestill Online her
  • welcome01.jpg
  • welcome02.jpg
  • welcome03.jpg
  • welcome04.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.