Olissippo Oriente Restaurant og Baren

Restaurant Descobertas er et lyst, elegant rom med utsikt til en sjarmerende liten hage. Stilen er helt moderne med noen klassiske innslag. Maten her er overveiende tradisjonell portugisisk og rettene er nøye utvalgt for å appellere til en moderne, internasjonal smak. Hva med å starte med noen muslinger, olivenolje og koriander, eller noen stekte reker? Til hovedrett kan nystekt fisk spesielt anbefales og du vil elske utvalget av rike portugisiske desserter til å fullføre dette deilige måltidet. Deilig frokostbuffét nytes også her.

Coffee Shop er et mer uformelt sted og har et stort utvalg av forskjellige pasta, hamburger, fisk, kjøtt, omelett og salatretter. Alle de internasjonale populære dessertene serveres her og det er også et godt utvalg av iskrem og milk shake.

Baren har blitt nøye designet for å være innbydende og komfortabel. Kom hit for å slappe av etter en lang dag eller planlegg å møte vennene dine på dette avslappende og koselige stedet hvor barmenn forbereder et bredt utvalg av drinker. Sørg for å nyte Lisboas fantastiske vær på den vakre terrassen.


Sjekk Prisene og Bestill Online her
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.