Hotel Olissippo Oriente Lissabon

Det moderna och eleganta 4-stjärniga Hotel Olissippo Oriente är beläget i Lissabons nya stadsdel Parque das Nações. Stadsdelen fick en pånyttfödelse när den fungerade som värd för Lissabons världsutställning Expo 98, och detta vackert planerade område vid flodstranden utgör nu Lissabons modernaste affärsdistrikt, med ett stort antal restauranger, barer, butiker och mötesplatser för underhållning.

Med sin moderna arkitektur och design är Olissippo Oriente elegant och imponerande samtidigt som det är både gästvänligt och informellt. Bakgrunden med softa, ljusa, naturliga skuggor och en noggrant planerad ljussättning ger en diskret färgskala. Tillsammans med det noggranna urvalet av möbler, textilier och bekvämligheter gör detta de allmänna utrymmena och rummen till en fristad för vila och komfort. Hotellet är tekniskt väl utrustat och har moderna bekvämligheter, inklusive trådlöst internet i hela hotellet, vilket gör din vistelse ännu mer angenäm.

Antal omgivande restauranger och barer, konserthall, casino och saltvattensakvarium innebär att det finns ett överflöd av intressanta vyer och aktiviteter och deras tillgänglighet gör det mycket enklare att få uppleva dem. Genom att det ligger nära och har utmärkta bekvämligheter och intressanta omgivningar är det heller inte att undra på att det är ett favorittillhåll vid affärsevenemang.

Olissippo Oriente är det perfekta valet när du ska upptäcka de unika attraktionerna i denna pulserande stadsdel, och fungera som utgångspunkt för att utforska Lissabon och för dina kommande affärsevenemang.


Se priser och boka online här
  • welcome01.jpg
  • welcome02.jpg
  • welcome03.jpg
  • welcome04.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.