Olissippo Oriente Restaurangen och Baren

Descobertas restaurangen är ljus och elegant med utsikt mot en charmerande liten trädgård. Stilen är modern men med en klassisk touch. Köket serverar företrädesvis traditionella portugisiska rätter som har valts ut noggrant för att tilltala en modern, internationell smak. Varför inte börja med några musslor, olivolja och koriander, eller några friterade räkor? För huvudrätten rekommenderas särskilt den färska friterade fisken och du kommer att tycka mycket om de fylliga portugisiska desserterna som avslutning på denna läckra måltid. Här serveras också en läcker frukostbuffé.

Caféet är ett mer informellt utrymme och det finns ett större urval med olika pastor, hamburgare, fisk, kött, omelett och sallader. Alla internationella välkända desserter serveras här och det finns också ett stort urval av glass och milk shakes.

Baren har designats noggrant för att vara så gästvänlig och bekväm som möjligt. Hit kommer du för att koppla av efter en fullspäckad dag eller för att träffa dina vänner i en rofylld och mysig atmosfär för att se på när bartendern förbereder ett stort urval drinkar. Och se för all del till att ta vara på Lissabons fantastiska väder från den underbara terrassen.


Se priser och boka online här
  • restaurants01.jpg
  • restaurants02.jpg
  • restaurants03.jpg
Olissippo Oriente Hotel, Lisbon

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.